Parelles

Crisis de parella, divorci, separació, problemes de parella.

Una crisi a la parella és un bon moment per anar a veure un terapeuta de parella. Les crisis de parella ens donen la pista que alguna cosa no funciona en la relació. Crisi significa oportunitat o catàstrofe. La crisi ens avisa que alguna cosa està fallant i hem de canviar. Si aprofitem l’ocasió en sortirem enfortits. Si no ens estavellem.

He pogut observar, durant els anys que exerceixo de terapeuta, que molt sovint les parelles queden atrapades en les respectives pors inconscients. Un fa una cosa, i l’altre ho interpreta en funció del que més tem, i reacciona, estimulant les pors de l’altre. S’entra d’aquesta manera en un cercle viciós, en el que és difícil entendre’s. Quan això es fa manifest, es pot revertir el procés.

Es pren consciència del que està passant, i s’adquireixen eines per a poder-ho canviar. Altres vegades, un dels membres de la parella no es troba bé emocionalment però no ho sap. Es posa inaguantable i crea malestar. Això repercuteix en la relació i l’altre se’n cansa. Poder-ho solucionar també fa que la relació millori.

Tot i això, una teràpia de parella no arregla el que no es pot arreglar. Una teràpia de parella no fa aparèixer el desig, ni fa enamorar a ningú. Com el geni de la llàntia de l’Aladí, que no pot fer que ningú s’enamori de ningú. El geni i la teràpia tenen els seus límits. Quan la ruptura és inevitable, la teràpia ajuda a que les persones se separin de la manera menys traumàtica possible. Una separació sempre és trista, però pot quedar aquí o pot arribar a ser traumàtica. A més en cas de que hi hagi fills, es busca la manera que els repercuteixi el mínim possible.

 

Si vols concertar una visita, truca al telèfon 670 010 987

O bé reserva hora via web.
Reservar hora